הצוות והמטבח
צוות
כשאוכל משובח, שמרכיביו נבחרו בקפידה פוגש רב- תרבותיות ויצירתיות.
אנחנו עובדים ביחד כבר שנים, אכפת לנו זה מזה, ואנחנו מלאי הערכה לעשייה בתחום האירועים. כל אלה מאפשרים לנו להרכיב לך אירוע מושלם.
לירז גבאי
לילך כהן טוסון
שלמה חדד
שמעון אטון
יוסי אליה ולאווי קלבי
מטבח
אחד היתרונות המובהקים של אולמות עתירי ניסיון, שבחרו להתקדם אל עבר קונספט אירועים אורבני ומלא שיק, הוא המוניטין. ואין ספק, שכאשר חושבים על "גני הצבי" בלוטות הטעם מתחילות לפעול בהתאם.
אנו מציעים לכם אוכל משובח, מלא בטעמים עשירים, אוכל המבוסס על תוצרת מקומית, שרכיביו נבחרים בקפידה.
וכיאה למסורת האירוח הדרומית, הידועה ברוחב ליבה, אנו מציעים לכם שפע. שפע של מנות מדויקות, מאכלי עמים לצד שילובים מפתיעים, חגיגה של טעמים לחך ולעיניים, שמציפה את החושים….
ואם נסכם זאת, אפשר לומר… תבואו רעבים!
על המטבח שלנו חולשים השפים המוכשרים יגאל רוניס ואור קפולי, שכבר מתורגלים להוצאת מאות מנות מוקפדות מדי יום ברמת מסעדת שף.
קבלת הפנים העשירה כוללת כ 15 עמדות מגוונות של מטעמים ממבחר תרבויות, ובהתאמה קולינרית מלאה למגוון רחב של העדפות תזונתיות.
מטבח ישראלי עכשווי, המפגיש בין עולם הקונדיטוריה לעולם, הבשר, הקטניות והירקות, משלב בין בריאות לבין שחיתות: סושי לצד טורטיות, וגלידות (פרווה, כמובן!), ולא מוותר על האוכל הקלאסי והאהוב, אורז בטעמים, שווארמה, חומוס, פיש אנד צ'יפס, פסטה, פריקסה, בריק, קוסקוס, אנטי פסטי, מעדנייה, פוקאצ'ות, טאבון עם נתחי בשר, ועוד.